Çukurova Hava Limanı

Çukurova hava alanı ile ilgili bilgiler. Mersin,Tarsus hava limanı.


Menü




Çukurova Havaalanı

Çukurova Havalimanı

Çukurova Bölgesel Havalimanı İş İlanları 2022

21 Mart 2022 Pazartesi - # #

Çukurova Havalimanı İş İlanları


Tarsus Çukurova Bölgesel Havalimanında çalışmak isteyen kişiler aşağıda yer alan açık pozisyonları takip edebilir ve güncel iş ilanlarına başvuru yapabilir. Çukurova hava alanı 2022 iş ilanları için sitemizi takip edebilirsiniz.

Hava alanlarında birçok iş imkanları vardır, bu iş imkanlarını Çukurova Bölgesel havalimanında da bulabilirsiniz. Bu işlerini içerisinde; temizlik görevlisi, yer hizmetleri, yer hostesliği gibi bölümlerde çalışmak mümkün. Hatta içerideki mağazalarda da iş imkanları doğmaktadır.

Çukurova Havalimanı Özel Güvenlik Alımı 


Çukurova hava limanında özel güvenlik olarak çalışmak isteyen kişilerin uymaları gereken bazı şartları bulunur. Bireylerin öncelikli olarak vatandaşların güvenliğini sağlayabilmek adına iyi bir eğitimden geçmeleri önemlidir. Tarsus Havaalanı iş başvurusu yapmadan önce gerekli tüm kriterleri incelemek daha sonrasında mağdur olmamak açısından önemlidir. Tarsus Çukurova havalimanı özel güvenlik alımları için sitemizi takip etmeye lütfen devam edin.

Hava alanlarında bulunan mağazalardan bazıları şunlardır; Adidas, adL Işık, Avea, Turkcell, Vodafone, Bershka, Burberry, Colin’s, Collezione, D&R, Damat, DeFacto, Deichmann, Derimod, Emo Optik, Flo, Hummel, Kiğılı, Koton, KFC, Lacoste, LC Waikiki, Levi’s, Loft, Mango, Mavi, MC Donald’s, Midpoint, Nike, Nokia, Polo, Polo Garage, Pierre Cardin, Robert’s Cafe, Saat&Saat, Sarar, Sbarro, Teknosa, YKM, Zara Home ve Zeki Triko.

Kariyer.net'ten kendinize uygun iş ilanını bulup anında iş başvurusu yapabilirsiniz! Çukurova Bölgesel Hava Alanında çalışmak istiyorsanız kariyer.net’e girip arama kısmına çalışmak istediğiniz firmanın ismini yazmanız gerekmektedir. Şehir seçimini de yapmayı unutmayınız.



Yorumlar

  1. iş ariyorum iş imkani saglandiginda bilgilendirirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *