Çukurova Hava Limanı

Çukurova hava alanı ile ilgili bilgiler. Mersin,Tarsus hava limanı.


Menü




Çukurova Havaalanı

Çukurova Havalimanı

Çukurova Bölgesel Havalimanı İş İmkanları

19 Ocak 2020 Pazar - # #
Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda çalışmak isteyenler açık pozisyonları kovalamak zorundalar. 2020 yılında açılması beklenen çukurova hava alanında her zaman her bölümde açık olabilir. Bunun için çukurova bölgesel hava limanın da çalışmak isteyenler çok dikkatli bir şekilde iş pozisyonlarını kovalamak zorunda.

Çukurova Bölgesel Havalimanı İş İlanları 2020


Ayrıca havaalanı içinde birçok iş imkanı da bulunur.Temizlik görevlisinden yer hostesliği, yer hizmetleri v.b. gibi alanlarda çalışmak mümkün olup bu gibi alanlarda iş bulmak adına devamlı güncel iş ilanları kontrol edilebilir. Hatta talep ederseniz havaalanında var olan birçok mağazada da çalışabilirsiniz.


Çukurova Havaalanında var olan bazı mağazalar şunlardır: Adidas, Turkcell, adL Işık, Bershka, Avea, Colin’s, Vodafone, D&R, Damat, Burberry, Collezione, DeFacto, Deichmann, Derimod, Emo Optik, Flo, Hummel, Kiğılı, Koton, KFC, Lacoste, LC Waikiki, Levi’s, Loft, Mango, Mavi, MC Donald’s, Midpoint, Nike, Nokia, Polo, Polo Garage, Pierre Cardin, Robert’s Cafe, Saat&Saat, Sarar, Sbarro, Teknosa, YKM, Zara Home ve Zeki Triko gibi mağazalar bulunur.

Eğer sizlerde Çukurova bölgesel havaalanında iş imkanı istiyorsanız kariyer siteleri aracılığıyla buna ulaşabilirsiniz.


İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *